×

Handlekurven er tom.

Sammen skaper vi drømmehytta

Noe av det beste som finnes er å låse seg inn på hytta og vite at her skal du tilbringe de neste dagene, uten noe mas fra jobben eller andre hverdagsplikter. For at tiden du tilbringer her skal bli så fin og avslappende som mulig, lønner det seg å legge ned litt arbeid i å gjøre hytta innbydende og hjemmekoselig.

Vi tilbyr skreddersøm

På fabrikken vår kan vi produsere nesten alt hva du måtte ønske deg. Du velger design og farge, og vi bygger møbler etter spesialtilpassede mål. Vi kan produsere både moderne og klassiske møbler, og møbler spesialtilpasset en bestemt stil eller epoke. Du kan få designet rosetter, riller, utskjæringer og få lagt til unike detaljer på møbelet ditt.

Har du helt egne ideer, eller tegninger eller bilder av noe du ønsker å få gjenskapt, så vil våre dyktige møbelsnekkere sørge for at du får akkurat det håndverksmøbelet du ønsker deg — med høy kvalitet og presisjon ned i hver minste detalj.

Vi produserer møblene i mahogny og andre hardføre og solide tresorter. Vi har også tilgang på de mest eksklusive tekstilene i markedet og kan produsere gardiner, puter og andre tekstilprodukter som du måtte ønske å innrede hytta med.

Hyttebrosjyre

Last ned

La oss innrede hele hytta!

Vi kan utvikle en plan for komplett innredning med alt fra plassbygde og frittstående møbler i alle rom, til belysning og øvrige interiørartikler, samt tekstilprodukter som gardiner, puter, pledd og tepper. Hvis du lar oss innrede hele hytta di, så slipper du å bekymre deg for fargevalg eller om ting passer sammen, samtidig som du sparer deg selv for mye jobb med tanke på research, innkjøp og ikke minst logistikkutfordringer med å få levert alt sammen på hytta mens du kanskje er på jobb i byen. Vi elsker slike utfordringer og har lang erfaring med helhetlige innredningsløsninger for alle typer fritidsboliger.