×

Handlekurven er tom.

Ida baderomsskap 2 vasker 164 cm

Art. nr.: 12022

Nyprodusert, klassisk og elegant baderomskap med to ovale, underlimte vasker, stor størrelse, og to vippeskuffer under vaskene. Produktet er håndlaget i massiv mahogny, penselmalt og vokset. Marmorplatens tykkelse varierer fra 15-20 mm, og kommer standard impregnert til semi-blank overflate. Se "mer informasjon".

Lengde: 164 cm
Dybde: 62 | 60 cm
Høyde: 102 | 80 cm

Produktet er håndlaget, så små variasjoner på mål kan forekomme.
NB! Armatur og bunnpropp må bestilles i tillegg.

Velg standard farge:

Antik Hvit

Antik Grå

Antik Krem

Mahogny GM

Mahogny GL

Mahogny GD

Mahogny HP

Mahogny LP

Annen farge

Velg marmorfarge:

Terracotta

Sort

Krem

Hvit

Grønn

Grå

Brun

12022 Ida baderomsskap 2 vasker 164 cm
Farge:
Marmor:
kr 41 500,00

Dette produktet kan spesialtilpasses

Vil du tilpasse produktet til egne ønsker, klikk her og fyll ut og send skjemaet så tar vi kontakt med deg.
Armatur

Mer informasjon

Kommer standard med semi-blank marmoroverflate, men kan fås med matt eller glossy/høyglans overlate. Produktet kan skreddersys etter egne mål, ønsker og farger i alle NCS-koder. Da tilkommer en ekstra kostnad:

Eget fargevalg: +10 % av pris.
Egne mål/ønsker: +10 % av pris.

Leveringstid cirka 12 uker.
Volum emballasje: 0,80 m3.

Montering

Bad kommer i 3 kolli:

  • 1 kolli er ferdig montert bademøbel.
  • 1 kolli er marmorplaten som legges på toppen av møbelet (NB! Marmor bør bæres på høykant, da platen fort kan knekke). Platen legges bare på toppen av møbelet. Denne er så tung at den ikke trengs å limes eller festes på annen måte.
  • 1 kolli med vask/vasker. Vasken limes fast under hullet på marmorplaten. Få en rørlegger eller andre fagfolk til å underlime vasken. Ønsker du å gjøre dette selv bør du spørre fagfolk om hvilken type lim du bør bruke, samt sette den limte vasken i spenn mot marmorplaten over natten, slik at den fester seg godt til platen.


Hvis du velger å kjøpe armatur hos oss er dette ikke montert ved levering.

Om marmor og vedlikehold

Marmor er en metamorf bergart som hovedsakelig består av mineralet kalsitt, som betyr at steinen inneholder mye kalsium, karbon og oksygen. Steinen har en utstrakt bruk som materiale til skulpturer og bygninger, og har i tillegg en mengde andre bruksområder.

Impregnering
Marmor er et porøst materiale, og bør impregneres årlig.

Flekker
Hvis man er uheldig og søler brus, kaffe, sminke e.l. er det viktig å være rask med å tørke av. Jo mattere marmoren er, jo lettere trekker søl ned i steinen og setter merke. Jo mer impregnert marmoren er, jo mer motstandsdyktig er den. Er uhellet ute og en flekk setter seg, kan man pusse forsiktig på den. Der hvor man pusser vil overflaten på impregnert marmor forbli litt mattere og man vil ikke klare å gjenskape fabrikkimpregneringen. Jo blankere marmoren er, jo større vil forskjellen bli mellom der man pusser og området rundt.