×

Handlekurven er tom.

Personvernerklæring for Epok AS

1. Behandlingsansvarlig

Nina Hembre Horpestad, daglig leder, er på vegne av Epok AS ansvarlig for selskapets behandling av personopplysninger.

2. Personopplysninger som lagres

Vi lagrer følgende personopplysninger om våre kunder:navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse. Vi lagrer i tillegg kjøpshistorikk og adferdsmønster på vår nettside, dvs. opplysninger om hvordan den enkelte kunde navigerer på siden.

3. Formål med behandlingen

Vi behandler opplysningene for å kunne gjennomføre våre forpliktelser etter avtale med deg. Vi benytter også opplysningene for å kunne gi deg informasjon, tilbud og service i forbindelse med ditt kjøp via e-post, telefon, SMS og postutsendelser. Vi lagrer i tillegg kjøpshistorikk og adferdsmønster på vår nettside, dvs. opplysninger om hvordan den enkelte kunde navigerer på siden.

Som mottaker av vårt nyhetsbrev får du kundefordeler som er forbeholdt abonnenter av nyhetsbrevet. Du vil motta disse på epost. Du kan til enhver tid avslutte ditt abonnement hos oss, vi vil da slette personopplysninger vi har lagret så sant disse ikke er knyttet til kjøp du har gjort.

4. Grunnlaget for behandlingen

Informasjon om navn, adresse, telefon, e-postadresse benyttes for å oppfylle kjøpsavtalen. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningens artikkel Art 6 (b). Der du har samtykket vil det benyttes også opplysningene til å gi deg informasjon, tilbud og service i forbindelse med ditt kjøp via e-post, telefon og SMS. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningen Art 6 (a). Du kan når som helst takke nei til å motta slik informasjon fra oss.

5. Opplysninger som samles inn

Avhengig av hvordan du er i kontakt med oss, vil vi samle inn ulike opplysninger om deg. Vi tar personopplysninger på alvor, og behandler disse i henhold til norsk lov, herunder personopplysningsloven og personvernforordningen (GDPR). Under finner du informasjon om hvilke personopplysninger som samles inn, hva vi bruker de til og dine rettigheter knyttet til dette.

5.1 Bestilling av varer

Ved bestilling av varer i våre butikker og i nettbutikken må du oppgi navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse. Dette er opplysninger som brukes for å kunne levere varene til korrekt sted og person, for å kunne sende ordrebekreftelse via e-post og kommunisere med deg vedrørende den konkrete bestillingen. Behandlingen er nødvendig for å oppfylle avtalen med deg.

5.2 Nyhetsbrev

For å være abonnent på nyhetsbrevet samler vi inn e-postadresse. Som mottaker av vårt nyhetsbrev får du kundefordeler som er forbeholdt abonnenter av nyhetsbrevet, samt invitasjoner til arrangementer. Behandlingen skjer på bakgrunn av et samtykke. Du kan når som helst avslutte ditt abonnement på nyhetsbrevet ved å trykke på lenken i våre utsendelser.

5.3 Interiørhjelp

Interiørhjelp er en tjeneste vi tilbyr. En konsultasjon med interiørhjelp kan skje digitalt med FaceTime eller Facebook Messenger, eller ved hjemmebesøk. Tjenesten faktureres etter gjeldende timesats. Behandlingen er nødvendig for å oppfylle avtalen med deg. For å oppfylle avtalen trenger vi å samle inn informasjon om navn, adresse, e-postadresse og telefonnummer. Opplysningene brukes også i kommunikasjonen med deg som har bedt om Interiørhjelp, slik at vi kan kontakte deg.

5.4 epok.no

Når du besøker vårt nettsted logger vi informasjon om din bruk. Dette gjøres ved hjelp av informasjonskapsler. Du kan lese mer om informasjonskapsler her. Opplysningene brukes til å forbedre nettstedet. Opplysningene behandles på et aggregert nivå, og vi kan ikke bruke dem til å identifisere deg som enkeltperson.

5.5 Betaling i nettbutikk

Vi bruker Stripe som leverandør av betalingsløsningen i vår nettbutikk. For å kunne tilby deg å kunne betale med debet- eller kredittkort, er vi nødt til å dele visse opplysninger om deg med Stripe. Dette skjer bare dersom du velger å betale med kort. Stripe bruker opplysningene til å bedømme om du kvalifiserer til å bruke betalingsmetodene deres. Opplysningene som brukes er navn, adresse, e-postadresse, telefonnummer samt bestillingsinformasjon som betalingsmetode, frakttype, bestillingsdetaljer og lignende.

Opplysninger om kredittkort eller personnummer som brukes for den enkelte betalingsmetode blir ikke lagret hos oss. Informasjon tastet inn på vår nettbutikk i forbindelse med betaling, videresendes uten opphold til Stripe for verifisering. For mer informasjon om hvordan Stripe behandler personopplysninger, se www.stripe.com.

5.6 Reklamasjoner

Når du kontakter butikken for reklamasjon må du oppgi personopplysninger som navn, telefonnummer og e-postadresse. Behandlingen er nødvendig for å kunne oppfylle avtalen vi har med deg. Dette gjør vi for å kunne identifisere deg som kunde hos oss, og for å kunne være i dialog med deg vedrørende din reklamasjon.

5.7 Henvendelser

For å besvare henvendelser som kommer til oss, enten via telefon eller e-post vil vi behandle personopplysninger som navn, telefonnummer, e-postadresse og eventuelle andre personopplysninger som måtte komme av henvendelsen.

6. Utlevering av opplysninger til tredjeparter

Vi vil ikke dele, selge, overføre eller på annen måte utlevere personopplysninger til andre enn våre samarbeidspartnere, med mindre vi er rettslig forpliktet til det. For å kunne oppfylle våre forpliktelser etter avtalen utleveres nødvendige opplysninger til våre samarbeidspartnere. Våre samarbeidspartnere er Mamut (regnskap), Stripe (online kortbetaling), transportselskap og Mailchimp (e-postutsendelser).

7. Sletting av personopplysninger

Vi oppbevarer personopplysningene kun så lenge det er nødvendig ut fra de formål som er beskrevet ovenfor eller for å oppfylle bestemte lovkrav. Dette innebærer at lagringstiden for ulike typer opplysninger vil kunne variere. Bokføringsloven gjør at fakturaopplysninger må lagres i minst 5 år. Kontaktopplysningene har vi behov for å lagre så lenge du abonnerer på nyhetsbrev eller er kunde hos oss. Du kan når som helst be om å få vite hvilke opplysninger vi har lagret om deg, og at disse evt. slettes.

8. Rettigheter for den registrerte

Vi behandler dine personopplysninger i henhold til personopplysningsloven og gjeldende forskrifter. Det gjøres oppmerksom på at du kan kreve innsyn i og flytting av egne personopplysninger, samt kreve retting eller sletting av opplysninger. Det kan klages til Datatilsynet på behandling i strid med reglene.

Kontaktinformasjon

Henvendelser om hvilke opplysninger som er registrert, retting og sletting kan sendes skriftlig til følgende adresser:

Epok AS
Bygdøy Allé 8
0286 Oslo

post@epok.no